Grand Canyon - CHECK

Hej hej igen! Nu ska vi se ifall jag minns vad vi gjort sen sist, det var inte längesen jag skrev men vi har hunnit med mycket! Vi tog oss till Flagstaff som jag skrev om. Mycket trevligt ställe! Vi åkte till Target och kände oss som äkta amerikaner haha. Köpte lite käk och smått och gott. Dagen därpå, alltså måndag, så hade vi fullt upp! Vi började dagen ganska så tidigt med att göra frukost, riktigt nice att få äta det Vi själva köpt, ex. kokta ägg!

(null)


 Sen begav vi oss till Horseshoe Bend, en "Canyon" som är delvis är format som en hästsko. Väldigt häftigt och väldigt fint! Man fick promenera i sand en bit, i värmen, så vi var lagom svettiga efteråt haha. Men helt klart värt det! Riktigt branta och höga kanter var det, en av oss *hostLinneahost* blev lite smått yr av höjden medan den andre satt på kanten, haha. När vi kände oss nöjda där fikade vi lite och fortsatte till Antelope Canyon. Till skillnad från Horseshoe Bend så var detta på botten av en canyon. Man fick köpa en tur somrig en ut till där man kunde gå. Vi hade en jättebra guide som visade de bästa platserna. Det var alltså en spricka i marken som var kanske 20 meter djup och där på botten kunde man gå. Ganska trångt men väldigt fint! När det regnar mycket så drar det igenom där vilket har slipat väggarna till otroligt Lena och fina väggar. I rätt ljus ser det verkligen fantastiskt ut! Svårt att beskriva men får lägga upp lite bilder så får ni se! Vi var där typ 1,5 timme, väldigt varmt och soligt ute så vi hann bli rätt trötta. Men vi gav oss fan på att maximera dagen så vi åkte till Grand Canyon också. Man kan ju inte missa det!! (Eller hur David?). Så där åkte vi till lite olika stopp och kollade. Så himla otroligt verkligen. Det är så stort och mäktigt. Tappade hakan vid varje stopp under dagen. Det är så svårt att ta in vad man ser och tanken på att vi verkligen är här! 


(null)

(null)
(null)
Dessa tre är från Horseshoe Bend (uppenbarligen haha)


(null)

Såhär transporterades vi till själva Antelope Canyon!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
Coola va??? 

(null)

(null)

(null)
Dessa tre är från Grand Canyon. Och sen dessa djur fanns det rätt gott om, skitfina. Vad är det? Ren? Hjort? 


Vi hann med mycket men fick sitta i bilen många timmar också. Men helt klart värt det! På kvällen köpte vi med pizza hem och tog det lugnt. Packade lite och sådär. 


Idag så har vi en lång dag i bilen igen. 5 timmar i bilen ska ta oss till Barstow där vi ska stanna över natt innan vi imorgon tar oss till Los Angeles. Vi valde att lägga en natt där för att dela upp resan så vi slipper ~7 timmar i bilen under samma dag. Men tanke på de sjuka köer som kan vara i Los Angeles så känns det som ett bra val. Jag tror att jag kan tala för oss båda och säga att vi än så länge inte har något att klaga på. Väldigt nöjda med allt, vilket känns otroligt skönt. ’Til next time! 


Allmänt | |
Upp