Slutet är nära

Söndag. Vilken vanlig vecka som helst är söndag nästan alltid jobbig. Men idag vill jag säga att det är extra jobbig för oss, det är vår sista hela dag här för imorgon flyger vi hem. Såklart är det skönt att komma hem igen, men det är för mig väldigt jobbigt att lämna Kanada, gården och framförallt människorna. Att komma tillbaka kändes som att komma hem, här trivs jag såå bra. Men allt gott har väl ett slut. Får helt enkelt planera in nästa resa snart istället. 


Nu minns jag knappt vad Linnea skrev om sist, men jag försöker fylla i vad som hänt sen dess. I torsdags när vi kom tillbaka så grillade vi lite igen, kastade lasso och spelade kubb. Våra kompisar från Nya Zeeland var med ocksyå, och dessutom är Hanna (som jag jobbade lite med förra året) och Felicia med pojkvän här. Felicia var här och jobbade året innan Hanna började. Så vi var ett stort gäng med majoriteten svenskar, kul. Som vanligt höll vi och NZ-killarna ut längst så vi satt uppe och snackade till ganska sent. Dagen därpå var det en tung morgon, trots detta tog vi oss i kragen och hjälpte till. Vi hämtade en pickup som varit på lagning och hjälpte till på marknaden som Åsa i år igen håller i. Sen fort for vi på rodeo där alla tre NZ-killar var med i. En var med i barbackeridning och de andra två red tjurar. Himla kul att se när några man faktiskt känner rider, och så vann två utav dem! Häftigt. 

(null)

(null)



Igår så for vi till Edmonton där vi shoppade litegrann och sen till flygplatsen och hämtade upp Karl. Han är från Sverige och han jobbade här från att jag åkte till alldeles nyligen. Vi tre styrde sen skutan mot Eckville för rodeon igen. Denna kväll var Åsa, Allan och Nicole med! Gick bra för dem alla tre, såklart. Kul att se dem köra igen. Efter det tog vi oss till ökände Billy Bob’s i Red Deer. En riktig country bar. Kul att få visa Linnea hur man går på krogen Kanada-style, haha. Det var i alla fall väldigt lyckat! 


Imorse var det en väldigt tung morgon igen. Börjar vi bli gamla?? Men vi tog oss upp och tillbaka till gården, eftermiddagen har vi spenderat till att packa och göra iordning för att imorgon lämna och åka hem. Tror nog vi ska lyckas få med all packning, men det är inte helt lätt, hehe. Ikväll ska vi försöka suga upp det sista vi kan av Kanada. Sista blogginlägget från denna resa högst troligt. Kanske dyker upp lite bilder när jag kommer åt dem från systemkameran. Ha det gott!



(null)




Allmänt | | Kommentera |
Upp