Nya destinationer i ny bil

Good evening ladies and gentlemen. Har hunnit hända ganska mycket sen Linnea uppdaterade. Vi har hunnit flytta på oss två gånger och också byta bil! Vi spenderade vår sista dag i LA i fina Malibu. Vi hittade en jättefin strand som vi spenderade största delen av dagen på, riktigt härligt. Vi har haft riktigt tur (eller är det bara rätt planerat?) med vädret. Strålande sol men ändå vind som svalkar de dagar vi varit vid stränderna, perfekt ju. På gott och ont bidrar vinden till stora vågor som lockar coola surfare men också kyler lite väl mycket ibland. I Malibu så blev det lite väl vindigt på sena eftermiddagen så vi beslöt oss att åka hem, men tog en lite längre men roligare väg. Där fann vi två skyltar för jordgubbar och körsbär längs med vägen lurade oss att stanna på en parkering. Linnea sprang ur bilen för att köpa en liter eller så av varje. Men istället kommer hon tillbaks med ca 6 (säkerligen uppåt 7-8) liter jordgubbar och 2 liter körsbär. Oväntat men otroligt uppskattad. Såklart lyckades vi trycka i oss allt, underbart!!

(null)

I torsdags var det dags att plocka ihop allt och ge oss ut på vägarna mot Pismo Beach och vidare. Vi skulle börja med att åka nedför gatan och tanka, så vi var inte så noga när vi hoppade in i bilen. Direkt när vi körde kändes det konstigt och när jag kört några få meter åkte vi till sidan och fick se att mycket riktigt var det totalpunka på höger bak. Wohoooo. Vi ringde till Hertz som vi hyr bilen från som då skickade ut hjälp. Så en kille kom och bytte till reservdäcket men sen fick vi ändå byta bil helt och hållet. Allt gick väldigt smidigt och de var jättesnabba vilket vi verkligen uppskattade. Orsaken till punkan var en spik som satt rätt upp i däcket. Inte speciellt konstigt med tanke på att de bygger om typ överallt i LA och inte minst mitt emot där vi bodde...  (null)

Sen kom vi iväg mot Pismo Beach till slut. Vi hittade lätt och hade en lugn kväll. Superfint boende med stort kök, jättefint vardagsrum, sovrum och allt. Det bästa var nog ändå att vi hade tvättmaskin. Göttttttt. Dagen därpå var det dags att utforska lite. Vi åkte ner till centrum, kollade lite butiker, kollade piren lch åt supergod lunch. Livet på en pinne (nått för varje sinne). En väldigt liten och mysig surfar-stad verkade det vara.  (null) (null)

Och idag då, vi började lugnt med att packa ihop efter våra två nätter i Pismo Besch och begav oss till vår nuvarande övernattning i Hollister. Vi tog en liten omväg för att få se fina utsikter då vår utvalda sceniska rutt tyvärr var stängd. Men en får göra det bästa av situationen! Även detta boende är superfint, vi är riktigt nöjda med hur alla boenden har varit. Härligt när det är så. Vi fick även ett tips om mexikansk resturang som vi provade på. Vi är inte besvikna utan riktigt, riktigt mätta. En liten sammanställning av det kungliga bröllopet på tv nu och sen slocknar vi nog rätt fort sen. Mot nya äventyr imorgon! 
(null)



Allmänt | |
Upp